• Night ride

> <
  • 1
  • 2
  • 3
ReklamerGPS1ReklamerEndo1ReklamerFB1

Harz im Herz.

 

I Fraugde-MTB har vi forkærlighed for Harzen som destination for vores sommertur. Der er alt hvad MTB-hjertet begærer; smuk natur med passende højdemeter for både bjerggeder og andre geder ;-) samt god mad og kolde øl.

 I år gik turen til den vestlige del af Harzen. Nemlig Hahnenklee. Indlogering var på Hotel Njord med fuld pension og meget nænsom massage samt spa. Det var som om mændene igen blev drenge og lydniveauet steg betydeligt ;-) da de blev lukket ind i saunaen eller fik lov at plaske.

 

Allerede torsdag gik det løs. De fleste ankom så tidligt, at de kunne nå en tur i nærområdet eller på DH-banen.

 

Fredag kørte vi en dejlig lang tur. Vi spiste vores medbragte og alt for lille madpakke i det fri med høj solskin og let brise. Om aftenen blev der diskuteret nørdede ting som tryk i støddæmperne, OSMan og rødvine over kolde øl i pejsestuen.

 

Lørdag havde vi via et bureau hyret en lokalkendt guide, der skulle vise os rundt i området. Det blev en lidt blandet fornøjelse idet guiden lagde ud med at sige ”this is not my back yard”! Hmm.

Tempoet var dog højt. Ligesom solen og humøret.

Vi sluttede af med en tur i ”free ride´n”. Den startede dog med, at man skulle knokle 128 m lodret op i Helvede, for så at blive belønnet med de fedeste berms og godt flow J J

 

Søndag var afrejsedag. Nogle kørte hjem fra morgenstunden mens andre tog en sidste MTB-tur.

 

Tak til ”drengene” for en god tur.

Tak til Gitte, Klaus og John L for planlægning af turen.

 

/Anette

 

Hvor mon turen går hen næste år, og hvem mon arrangerer den?

 

(Husk at tjekke galleriet, hvor der ligger billeder fra turen)

@2015 FraugdeMTB | Tlf. 28191946  |  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.