• Night ride

> <
  • 1
  • 2
  • 3
ReklamerGPS1ReklamerEndo1ReklamerFB1

12 Timer i Rold

Så fik vi prøvet det!

En mindre delegation - med streg under mindre - fra FraugdeMTB havde valgt at prøve kræfter med et 12 timers løb. Valget faldt på det nordjyske løb i Rold, der i mange sammenhænge har et ry for at være velorganiseret. Hvilket viste sig at holde stik.

WP 20150619 006

Vi (Lasse P og undertegnede) valgt at tage derop dagen i forvejen og overnatte i telt på løbspladsen, da vi på den måde regnede med at være udhvilede til løbet. Efter en lang og kold nat med masser af myg og andet flyvende småkravl, og næsten ingen søvn tror jeg, at valget næste gang står på vandrehjem eller en anden indendørs overnatning. Vores klub telt/pavillion viste sig dog at være velegnet til opgaven, og det var ikke teltets skyld, at vi ikke fik så meget søvn.

WP 20150620 001

 Oven på nattens strabadser, ventede dagens strabadser…. Efter god gang morgenmad i madteltet og en lille snak med kollegaer/konkurrenter var tiden inde til at få skiftet til kampuniformen. 

WP 20150620 002

 Derefter blev der varmet op på vores medbragte cykeltræner. Det viste sig at være en rigtig god investering, da den var perfekt til at varme op og rulle ned på efter ens omgang.  Lasse (som teamet’s hurtigste mand) havde fået æren af at køre start loopet, hvilket han gjorde med så meget tryk, at vi en (kort) overgang lå på 3. pladsen. Resten af løbet foregik med fuld gas, og et forsøg på at få pulsen ned og noget at spise og drikke når man havde pause.

 

847 o2Resultatmæssigt er vi også tilfredse… Målet var at køre os i den bedste 3. del. Det ville som minimum være en top 10. Vi endte med at køre en 6. plads hjem ud af 30 deltagende hold i vores klasse. Det er godkendt ;-) 

Vi er blevet en del klogere på, hvilken taktik der skal bruges i fremtidige løb…. Og ja på trods af dårlig søvn, syre i benene, mega krise midt på dagen, besvær med at få spist og drukket nok - så er konklusionen, at det har været en virkelig fed oplevelse.

 

På Rold teamet´s vegne...

 

- Johs

 

 

@2015 FraugdeMTB | Tlf. 28191946  |  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.